torstai 22. maaliskuuta 2012

vauvakinoilua, lounastusta, ulkoilua

Aamulla suunnattiin E:n kanssa vauvakinoon; seurana ystäväni S vauvansa kanssa. Yllättävän hienosti meni koko reilun kahden tunnin ajan leffassa, kunhan oli eväitä (maissinaksuja, muutama suolakalakeksi, cashewpähkinöitä, karjalanpiirakkaa ja muumi-rusina-aski) mukana. Myös vauvaseuralaisen pehmohiiri jaksoi naurattaa E:tä, kun meinasi kiukku iskeä. Leffa, The Best Marigold Hotel, oli hyvä ja kivasti sitä sai seurattuakin salissa, joka oli täynnä vauvoja ja pieniä lapsia!

Vauvakino on tosi kiva keksintö ja vähän harmittaa, et menin ekan kerran kokeilemaan vasta nyt. Toki se osuu vähän ikävästi päiväuniaikaan (ja varmaan aika monessa perheessä juuri näin). Leffaan pääsee alle 2-vuotiaat ilmaiseksi ja katsomaan mitä vaan (mikä on kyllä erikoista, koska esim. itse en olisi ottanut E:tä mukaan viimeksi kun siellä oli näköjään Real Steel - kyllä se on jo liian hurjaa katsottavaa taaperolle); yli 2-vuotiaasta joutuu maksamaan lipun hinna, 7 euroa, sekä mukaan saa tämänikäisen ottaa ainoastaan, mikäli elokuva on sallittu.

Yhden miinuksen jos kuitenkin annan. Nimittäin leffassa jaettiin ilmainen tuotenäyte; tällä kertaa Jogolino-vanukaspaketti (4 vanukasta). Kannessa mainostetaan terveellistä ja herkullista välipalaa, josta saa kalsiumia ja joka tukee lapsen kasvua. Hohhoijaa! Annoin E:lle vanukkaan syötäväksi ja kun hän halusi antaa mulle lusikallisen niin maistoin ja pöyristyin: aivan kuin nestemäistä toffeeta! Todella makeaa, suorastaan äklömakeaa.. Sitten tutkailin ainesosia ja tulin siihen tulokseen, että jopa nestemäinen toffee saattaisi olla terveellisempi välipala kuin tuo sokerihöttömössö. Ikävää, että tuommoisia jaetaan tuoreille äideille vauvoineen ja taaperoineen :(

S toi mulle ihania äitiysvaatteita kamalan kasan ja nyt mulla on vaatteita joihin mahdun. Jei! =) Leffan jälkeen lounastettiin Miamissa; mozzarellakanaa tomaatti-basilikakastikkeessa, uunikasviksia ja tuoresalaattia. Nam. E tipahti lattialle kikkaillessaan ravintolan loossissa. Vähän ajan päästä nukahti sohvalle ja tarjoilija kommentoi, että eipä ole ensimmäinen joka siinä sohvalla nukkuu, mutta selkeästi nuorin. Päiväunet (jotka jatkuivat rattaissa) venähtivät yllättävän pitkiksi, joten huolestuin ja herätin pikkuisen, jotta voin tarkistaa, että onhan päähän tullut kuhmu, ettei vaan ole turvotusta aivoihin päin. Kuhmu löytyi, eikä E vaikuttanut siltä että mitään olisi hätänä :)

Illalla ulkoiltiin naapurin pojan kanssa 1,5 tuntia. E ja V eivät oikein vielä osaa leikkiä yhdessä, kun ovat noin nuoria, mutta pieniä kiukkuja lukuunottamatta meni ihan ok. Kieputtiin karusellissa, kerättiin käpyjä ja heiteltiin palloa.

Kaikenkaikkiaan ihana päivä kaikkine actioneineen. Matkustaminen ja liikkeelläolo oli tänään yllättävän helppoa; toivottavasti huomennakin ;D Päivään on mahtunut paljon riemua, pusuja, haleja ja uusia sanoja. Värityskirjan sivuja, Toivon vaatteiden vaihtamista.. Arki on parasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti