sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ihana aurinko!

Perjantaina vein E:n Helsinkiin isälleen junalla. Oli tosi iloinen isin nähdessään ja jäi sinne mielellään :) Paluumatkalla luin Jetlagissa-kirjasta puolet ja hengittelin huiviini, sillä viereeni istui armeijasta lomille suunnannut nuorukainen, joka ei ollut ilmeisesti päässyt suihkuun pariin viikkoon ja löyhkäsi melko voimakkaasti..

O haki mut asemalta ja suunnattiin tutustumaan serkkuni helmikuussa syntyneeseen pieneen tyttövauvaan <3 Ihana pieni nyytti! Oli ihana nähdä serkkua pitkästä aikaa, sillä hänen muutettuaan Jyväskylään 3 vuotta sitten välimatka on tuntunut pitkältä.

Lauantaina herkuteltiin, lenkkeiltiin ja ulkoiltiin O:n kanssa sekä käytiin koeajamassa jättikokoista perheautoa.. jälleen. Ulkona on kertakaikkisen fantastinen keli ja koirankin kanssa lenkkeily maistuu taas aivan erilaiselta auringonpaisteessa! Viikonloppu meni hurjaa vauhtia, mutta on jo niin ikävä E:tä, että onneksi noin tunnin päästä jo auto kaartaa pihaan ja näen pienen rakkaani <3 Ei ollut suostunut taaskaan syömään kunnolla isin luona, joten mulla on täällä O:n tekemät enchilladakset valmiina odottamassa sekä serkulta myöhässä saatu joululahja yllärinä! Taidetaan alkuillasta käydä pulkkailemassa ja sitten käpertyä porkkanatikkujen sekä kirjan kanssa sohvan nurkkaan (tai näin siis itse suunnittelen, mutta saattaa olla että tyttärellä on aivan muut suunnitelmat mielessä..)

Ensi viikko on ohjelmaa täynnä! Huomenna ystäväni 8 kk ikäinen vauva tulee hoitoon heti aamupäivästä :) Kunhan kiireinen viikko neuvoloineen, teemailtoineen ja arjen sohelluksineen on ohi, ajattelimme viikonloppuna tehdä jonkun pienen retken. Mikä olisi kiva keväinen retkipaikka 3 villin lapsen kanssa? Mietimme Ti-Ti Nallen taloa Ikaalisissa: http://www.titinalle.fi/titi_nallentalo . Muutenkin meitä kiinnostaa kyllä kaikki semmoiset lapsille sopivat paikat, sillä kolmen kanssa on vielä kuitenkin helpompi liikkua kuin neljän. Herra Hakkaraisen talossa isommat lapset kävivät juuri kesällä, Hoploppiin mennään joku päivä sellaiseen aikaan kun ei ole ihan pahin rysä. Tämän vuoden puolella ollaan testattu yhdessä mm. muumilaakso, Vapriikki, Näsinneula (sekä Cine Atlaksen jäätelöannokset..) O:n kanssa kävimme eilen kahvilla Pajutilan puotikahvilassa http://www.kangasala.fi/matkailu/ruokailu_majoitus/kahvilat/pajutilan_puotikahvila/ . Okei, okei.. otimme myös kimppaan yhden ison kakkupalan ;D

Pahoittelen laiskuuttani kuvien lisäilyn kanssa.. En halua tänne kuvia, joissa näkyy kenenkään meidän naama, sillä blogini on julkinen. Muiden kuvien kanssa olen vaan kovin aikaansaamaton! Yritän skarpata =)

Nyt taidan nauttia harvinaisesta herkusta eli päiväunista ja ootella E:tä saapuvaksi kotiin! Nauttikaahan kauniista keväisestä ulkoilmasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti