sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

weekend

Olipas mukava viikonloppu! :) Lauantaina käytiin Särkänniemessä; akvaariossa sekä Näsinneulassa. Leppis-laitteessa pyörimisen jälkeen lapset jaksoivat uskomattoman kauan ihailla erilaisia kaloja ja kysellä, mikä on minkäkin nimi. E oppi monta uutta sanaakin reissun aikana! Näsinneulasta näkyi.. no, ei paljon mitään, sillä koko Tampere oli aivan sumun peitossa, mutta talviavaimella kannatti käväistä sielläkin juomassa kahvit.

Illalla kokkailua, O:n tekemien ostosten (ja niitä oli PALJON) tutkailua sekä ulkoilua. Yöllä tuli taas ahdasta kun kaksi isompaa lasta tuli meidän viereen nukkumaan, kuten joka yö. Pohdinpa siinä aamuyön pimeinä tunteina, että riittäisikö meille edes 2 metriä leveä sänky, jotta nukkumiseen olisi tarpeeksi tilaa..

Tänään aamulla hääräiltiin ja O kävi juoksulenkillä piristymässä, jonka aikana väsättiin lasten kanssa ensin olkkariin linja-auto (lasten huonekaluista) sekä sen jälkeen valtaisa temppurata. Isommat lapset suuntasivat O:n ja isovanhempien kanssa talvitapahtumaan Kangasalle ja me käytiin E:n kanssa hakemassa Toto hoidosta mummulasta. Samalla saatiin ihania Ruotsin-tuliaisia papalta, joka oli käynyt naapurissa velipuolensa hautajaisissa :(

Papalta E sai prinsessa-namiautomaatin, joka ei valitettavasti pääse nyt kuvaan, sillä se unohtui makkariin. Ruotsin-serkkuni A lähetti tällaisen, nähtyään facebookissa kuvia pienestä prinsessastani:

^ Prinsessamekko kokoa 98-104cm, 2-4 v

Äiti sai tällaiset (nämä siis isältäni):

^ Hauska korkokengän muotoinen kakkulapio. Korko magneetilla.



^ Jotain syntisen hyvää..

Nyt kun innoistuin lisäilemään kuvia, niin tässä masu viikko sitten:

^ Rv 21+5

Olen yrittänyt haalia itselleni vaatteita, jotka mahtuisivat kasvavan pötsin kanssa. Olen päätynyt ostamaan koon xs-s pitkiä pooloja, toppeja ja paitoja sekä pari hupparia. Ostan vaatteeni yleensä käytettynä, joko kirpparilta, huuto.netistä tai fb-palstoilta - lähinnä sen takia, että uhmaavan taaperon kanssa kaupoissa pyöriminen on melkoisen raastavaa ja illalla vaatteiden selailu koneelta on rentouttavaa. Lisäksi olen ostanut muutamia ihan äitiysvaatteita sekä Reimatecin vedenpitävän tuulitakin kokoa S/M, jonka toivon mahtuvan päälle siihen saakka kunnes takista voi luopua lämpimien kelien vuoksi.. Saa nähdä, kuinka käy.. Tulisipa pian kesä, niin saisi huidella mekossa ja sandaaleissa paikasta toiseen :)

Huomenna ajattelin yllättää lapset sekä miehen organisoimalla kaksi lastenhuonetta perusteellisesti sekä tekemällä pakkaseen mehujäitä jälkkäriks. Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

1 kommentti: