sunnuntai 26. helmikuuta 2012

sitä sun tätä

Synttäreillä käyty! :) Mahtavat tarjoilut, paljon ihania lapsia ja E viihtyi tosi hyvin.

Nyt tutustun tällaiseen nettisivustoon, jonka löysin äsken: http://www.parenting.com/?lnk=logo . Oon kova surffailemaan, mutta erityisesti lapsiin liittyvät sivustot ja mm. Pinterestin lapsiaiheiset postaukset on mun heikkous! Tottakai se on aivan luonnollista kun jaloissa pyörii monta ihanaa tenavaa <3 Olispa aikaa kokeilla kaikkia askartelu-, aktiviteetti- ja ruokaohjeita, mitä netistä löytää..

O oli tänään saanut ansaitusti rentoutua, kun olivat lasten kanssa isovanhemmilla kylässä. Suunniteltiin vähän alkavaa viikkoa; tiistaitreffejä (meillä on semmoinen traditio, mutta nyt on tullut muutaman viikon tauko kun ei ole ollut lastenhoitajaa), Hoplop-reissua, rentoa kotoilu-viikonloppua (joka kyllä sisältää budjetointia..). Perjantaina on eka neuvola, johon O ehtii töiltään mukaan. Tosi kiva mennä yhdessä, vaikka ei siellä mitään kummempaa tapahdukaan. Kotidopplerilla ja ultrassa O on kuullut sydänäänet, vauvan liikkeet ovat tuntuneet mahankin läpi jo monta viikkoa ja ruudulta on katseltu neidin uiskentelua jo kaksi kertaa. Vielä kerta ainakin edessä sitten loppuraskaudesta, sillä meitä odottaa painoarvio. Omasta mielestäni se on täysin turhaa, koska punkeisin kyllä alakautta vaikka kuusikiloisen vauvan :P E painoi syntyessään 4065 g, eikä se ollut mun mielestä todellakaan paha nakki. Helposti mahtuisi isompikin vauva tulemaan!

Aina nämä kirjoitukset kääntyy vauva-aiheeseen.. No, kai se on ihan ymmärrettävää.

Huomiselle ei ole mitään ohjelmaa sovittuna. Ehkä sitten vaan ulkoilua Toton ja E:n kanssa, kaupassakäyntiä, kokkailua, siivoilua.. Ajattelin tehdä J:n 4-vuotissynttäreille huhtikuussa Angry Birds-kakun. Sitä pitäisikin alkaa jo harjoitella, mutta on melko kohtalokasta harjoitella kakkua, jos harjoituskappaleelle ei ole muita syöjiä kuin mä ja E.. En voi muille lapsille vielä paljastaa kakkuideaa, koska sitten hyvä yllätys menisi pilalle. Onkos ketään halukasta kakunmaistajaa linjoilla? Meille vois tulla kaffelle :)

Nyt uppoan vielä hetkeksi surffailemaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti