sunnuntai 26. helmikuuta 2012

pikaisesti kuulumisia..

Viimeisestä päivityksestä on aikaa, sillä suljin blogin hetkeksi kun pelästyin erään henkilön löytävän tiensä tänne. Nyt kun raskaudesta on kerrottu jo niille, keltä sitä suoranaisesti salailtiin, niin uskallan avata blogini uudelleen :)

Viikkoja nyt 20+5. Raskaus muuttui muutama viikko sitten onneksi. Odotukseksi, innostukseksi ja kaikeksi muuksi ihanaksi. Meidän molempien pelko ja kauhu väistyi :) Asiat on tarkoitettu menemään näin ja tällä pienellä ihmisellä mahassani on tarkoitus tulla juuri meidän elämään ja juuri ensi kesänä. Kipeitä supistuksia on päivittäin.. mikä avuksi, kun ei voi heittäytyä sohvalle makoilemaan ja lepäämään?

Viiden ihmisen arkeen totutellessa en ole kyllä koneella ehtinyt ihan niin paljoa istuakaan, sillä päivät menevät hujauksessa silloin kun olemme kaikki samassa paikassa. Yhdessäolo koko poppoolla on kuitenkin ehdottomasti parasta mitä tiedän, joten yritän nauttia siitä jokaisella solullani.

Eilen käytiin lasten kanssa Vapriikissa. Ääretön määrä juoksuaskelia, totaalinen villiintyminen Angry birds-pelin (ei minkään tietokonepelin, vaan ihan sellaisen kunnollisen) parissa sekä kolmet kiinni lupsahtelevat silmät takapenkillä kun suuntasimme Ideaparkiin ostamaan mustaa makkaraa päivälliseksi :)

Käytiin keskiviikkona O:n kanssa rakenneultrassa. Ultraa edeltävänä yönä en saanut unta, sillä kaikki jännitti: onko pienellä kaikki hyvin ja onko istukka siirtynyt. Masussa kaikki oli hyvin, mutta 323 gramman painoinen ikiliikkujamme oli juuri tuona aamuna päättänyt nukkua, vaikka ei moista puuhaa harrasta ikinä :D Istukka oli siirtynyt kohdunsuulta ylöspäin takaseinään - HUH! Sitä jännitin aivan kamalasti, sillä haaveissa on kotona synnyttäminen ja ajatuskin sektioon joutumisesta etisen istukan vuoksi sai karvani nousemaan pystyyn. Pikkuisella kaikki oli niinkuin pitääkin ja äidin sekä isin harteilta tipahti miljoonan kilon paino pois. Kysyttiin sitten pienen sukupuoltakin, kun muut asiat oli selvitetty. Ultraaja otti oikein kunniatehtäväksi selvittää tiedon meille, vaikka pikkuinen nukkui jalat ristissä ja vielä nyrkkikin jalkovälin edessä :D Aikansa venkslattuaan ultraaja jo sanoi, että kaippa meidän on vaan luovutettava, mutta juuri silloin saikin hyvän näkyvyyden ja totesi, että tytöltä näyttää! Tyttöä olimme molemmat veikanneetkin :) Nyt olenkin jo pikkusen hullaantunut pienen prinsessan vaatepuolesta, vaikka vannoin että tällä kertaa en hanki mitään lisää..

Masu pompsahti rv 18 jälkeen kunnolla esiin ja onkin jo aika muhkea, vaikka kuvista se ei välity samalla tavalla kuin livenä.

^ Rv 18+6

^ Rv 19+0

Tuoreimmat kuvat ovat vielä kamerassa, mutta tuosta on tultu kyllä eteenpäin ja nyt masun tilalla on jo melkoinen pallo! Masu on omasta mielestäni yllättävän alhaalla.. Jatkossa joudun kyllä esiintymään raskausajan kuvissa naamanikin kanssa, sillä lupauduin ystäväni äitiyspalveluita tarjoavan yrityksen mamma-/masumalliksi. Kaikkeen sitä tuleekin suostuttua.. Onhan se mukava muisto itselle VIIMEISESTÄ raskausajasta. Eiköhän 6-henkinen uusperhe piisaa meille, niin pärjätään juuri ja juuri 7-paikkaisella autolla eikä tarvitse minibussiin vaihtaa.

Päivittelen kuulumisia varmaankin vielä illalla, sillä nyt pitää pistää hösseliksi, kun suuntaamme pian kummityttöni isoveljen 3-vuotissynttäreille! Luulenpa, että masuvauva vaatimalla vaatii mua syömään jotain herkkuja siellä.. (siis se sama vauva, joka tänä aamuna vaati suklaata).

Ps. Olen muuten kertonut E:lle, että masun sisällä on vauva. E suuttuu aina kun kurkistaa paitojen ja toppien alle ja sieltä löytyy vaan äitin napa, eikä mitään vauvaa ollenkaan :D Huijari-äiti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti