maanantai 16. huhtikuuta 2012

hauskoja harrastuksia

Harrastan unelmointia monessa muodossa. Yksi lempikeinoni toteuttaa tätä hararstusta on selata paksuja kuvastoja ja merkitä sieltä tarkkaan kaikki, mitä haluaisin ostaa. Esim. Hullujen Päivien, H&M:n, Elloksen.. milloin minkäkin kuvastoja. Merkitsen tarkasti haluamani koon ja värin sekä joskus lasken paljonko näiden kaikkiehn yhteishinnaksi tulisi. Harvemmin kuitenkaan mitään oikeasti tilaan tai käyn ostamassa.

Joskus täytän nettikaupoissa ostoskoreja, sitten karsin niitä niin, että ainoastaan "järkevät" ostokset jäävät jäljelle.. Sen jälkeen pohdin ostaisinko ja yleensä vaan tyhjennän ostoskorin; joskus ostankin. Aikaavievää, mutta mukavaa ja sitten tuntee itsensä voittajaksi kun ei tilaakaan mitään. Tällä tavoin myös tietää hyvin, mitä mistäkin löytyy, jos sattuu jotain tarvitsemaan.

Lapsen syntymän jälkeen minusta tuli kova kierrättäjä. O vitsailee, että kierrätän enemmän kuin keskivertokirppari - ja se on varmaan totta. Ostan ja myyn paljon huuto.netissä sekä facebookin palstoilla. Kirppareita kierrän lähinnä niinä viikonloppuina kun E on isällään, sillä hänen pinnansa ei riitä kirppiksillä tai kaupoissa pyörimiseen enää. Käytettynä ostan vaatteita, kirjoja ja leluja sekä kantovälineitä. Joskus myös hyväkuntoisia/uusia kenkiä tai laukkuja. Käytetystä tavarasta en maksa liikoja enkä myöskään pyydä isoja hintoja kun itse myyn tavaroita pois. Ennenkaikkea tuotteen tulee olla hyväkuntoinen!

Käytettynä löytää paljon vaatteita pienelle tytölle sekä itselleen, mutta poikien vaatteita onkin hankalampi löytää, sillä ne taitavat kulua aika nopsaan ja mennä huonoon kuntoon. Seuraan myös useita blogeja, jossa kirjoittajat esittelevät kirppislöytöjään.

Mikäli ei tarvitse mitään tai on aikeissa säästää vaikka rahaa vähentämällä kulutustaan, niin haaveshoppailua voi toteuttaa missä vain nettikaupassa tai minkä vain mainoslehtisen kanssa. Suosittelen! Shoppauskiintiö täyttyy, mutta rahaa ei kulu nimeksikään ;D Aikaa sen sijaan kyllä..

2 kommenttia:

  1. Heh, sehän on vähän kun lähtis ikkunaostoksille, muttei oikeasti tartte lähtee kotonta minnekkään :D

    VastaaPoista
  2. Sinua on haastettu :) http://a-lonely-diary.blogspot.fi/2012/07/haaste.html#comment-form

    VastaaPoista